:::Selamber:::: April 2010

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Saturday, April 3, 2010

-_happy birthday_-














30-03-2010..happy befday kat diri aku sendiri...hahaha...memang kesian kan,,...takde orang nak wish pun befday kat aku...so,aku wish untuk diri sendiri je la..tapi dalam takde orang yang nak wish pun ade jugak dapat adiah dari yang tersayang....hehe..jangan jeles yea


My befday present..


....sempat jugak buat befday parti kat tempat aku keje tuh...oleh kerana kat tempat aku ade sorang awek yang same befday dia ngan aku,so kitorang berpakat la wat befday parti...dalam tengah-tengah planing wat parti tuh..tak sangke la plak rupanya orang lain pun da plan nak wat parti mandi-manda kat kitorang nie..huhuhu...kalau air masak ke air 100plus ke takpe la jugak...sekali kene mandi air ubi kentang daa,,,,...kacip gigi jugak la rasenye...abis basah baju aku kene air tuh..da la busuk,pastu bile da kering tuh ye jadi keras...sebaldi plak tuh kene jirus..hahaha..


kene jirus daa..



kena jirus sebelum aku..hahaha..padan muke.






tapi aku pelik la...kenapa masyarakat manusia nie suke sangat sambut befday..tak takut ke..ee..seram tau tak sambut befday nie..lebih-lebih lagi smbut befday sendiri...tapi ramai yang tak terfikir pasal nie..aku yang terfikir nie pun rase macam tak sempat nak memikirkannya...huhuhu...korang sedar tak,setiap kali kita sambut befday dalam setaun..kite semakin HAMPIR KEPADA KEMATIAN!!!...setiap kali kita sambut befday,bermakna sudah setahun umur kita berkuarangan...kalau ditakdirkan oleh allah swt kita hidup 50tahun,dan sekarang umur kita sudah 22tahun..dan menanti countdown selama 28tahun lagi untuk MATI!!..jadi yang bleh aku kata kat sini,befday tu sebenarnya countdown kepada kematian..ee..seram kan...tue la...kan dah cakap tadi,sape soh tak caye...jadi camen sekarang,korang masih lagi nak sambut befday korang ke...kalau korang tanye aku,memang aku nak sambut..pasal ape??..pasalnye..haa,,korang pikir la sendiri..haah??,..nak soh aku bagitau jugal,..hmm..ok la...aku bagitau..aku rase nak sambut jugak befday sebab bleh ingatkan aku pada kematian...jangan nak seram la...nak takut ke...ape ke...kita semua akan balik kat tempat asal kite..bukan aku je...semua orang akan mati..ntah-ntah korang yang bace nie ade mase 2-3hari je lagi..haa..aku tak tau...renung-renungkan..dan selamat beramal...
:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd