:::Selamber:::: October 2009

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Monday, October 19, 2009

Raya lagi!

Raya datang lagi...kali ini giliran MPMkudqi pulak menganjurkan majlis liqa' aidilfitri untuk semua pelajar dan kakitangan kudqi...antara yang turut memeriahkan suasana dewan kudqi ialah ust kamaruzaman selaku HEP kudqi dan pensyarah bagi kuliah ususludin...tidak ketinggalan juga ucapan dari saudara saifullah selaku pengarah bagi liqa' aidilfitri pada kali ini...ucapan beliau yang agak-agak SELAMBER tu membuatkan orang ramai tertumpu kepadanya....tidak lupa juga seorang lagi yang baru menjadi warga kudqi ust hamdi harun selaku musyrif muslimin yang juga merupakan salah seorang tenaga pensyarah kudqi...liqa' tahun ini diserikan lagi dengan sedikit kelainan,setiap tahun atau fakulti boleh menghantar wakil untuk membuat persembahan dikhalayak palajar kudqi...antaranya adalah alunan nasyid yang di dipersembahkan oleh saudara mujahid dari kelas satu syariah dan begitu juga dengan tahun2 dari fakulti syariah dan usuludin yang menghantar wakil saudara omar,khairul dan rosli bagi meNYUMBANGkan suaranya dengan aluan nasyid yang dipersembahkan itu...serta tidak ketinggalan juga bagi abang-abang senior yang menyampaikan sebuah sajak dan pantun ala-ala boria itu dengan penuh bersemangat (hamdan,amir,zaid,iqram)...aku juga turut diundang sebagai hos dan pengacara serta ditemani oleh aizat sebagai pengacara bersama aku untuk memeriahkan lagi pentas pada hari tersebut...akibatnya aku demam selama hari,mungkn disebabkan dah terlalu lama aku meninggalkan dunia pementasan...pada kali terakhir aku berada di atas pentas semasa aku berada di MDQ rusila...rasanya sudah hampir 3tahun aku tak naik ke atas pentas untuk membuat persembahan....tahniah kepada pihak penganjur yang menganjurkan liqa' aidilfitri pada kali ini..semoga segala usahanya itu dapat mengeratkan lagi hubungan diantara pelajar dan kakitangan kudqi...selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan batin...


aku selaku pengara yang diun




Monday, October 12, 2009

kaspersky activation code




Kaspersky Antivirus ( KAV ) dan Kaspersky Internet Security ( KIS ) untuk dijual. Harganya sangat murah iaitu :

KAV 2009 = RM 25

KIS 2009 = RM 30.

Harga ini amat berbaloi dan semua orang mampu. Kenapa kita susah-susah untuk beli kaspersky key yang mahal-mahal di kedai?? Sedangkan kita boleh dapatkan dengan harga yang lebih murah disini.

Soalan biasa yang akan ditanya ialah.

1. Kenapa harga kau jual murah sangat ekk??. Kalau kat kedai mahal giler nie..

* Sebab aku jual key jer. Key tu pun akan dihantar melalui emel jer.
* Kalau beli kat kedai, harga yang mahal tu ialah harga kotak dia yang cun tu dan harga cd. Sedangkan perisiannya kita boleh download dalam internet jer.

2. Barang pirate ekk??

* Aku jual barang original lah. Kalau nak yang pirate tu, cari jer dalam internet, Tapi kejap jer tahan. Lepas tu dah kena blacklist.

3 . Kalau key yang aku beli ngan kau nie blacklist mcm mna??

* Untuk pengetahuan anda, key yang aku jual ini original dan tak akan kena blacklist.
* Kecuali atas kesilapan anda sendiri, seperti gunakan key yang sama untuk dua buah komputer.
* 1 Key untuk 1 PC jer.

4 . Aku rasa macam dah minat jer nih. Mcm mana nak ordernya??

* Senang jer, first add sila tanya dulu yer, Stock ada ker tak??.
* Selepas tu, kita discuss dlu kejap.
* Pembayaran boleh dilakukan menggunakan akaun Bank simpanan nasional atau Bank Islam.

5 . Macam mana nak install nie??

* Jangan risau, aku akan ajar.

6 . Kalau ambik banyak, bleh discount tak??

* Boleh jer. tapi kena tengok atas kuantiti la yang ko amik la .

7 . Nak jadi reseller boleh tak??. Brapa harga??.

* Murah jer. Untuk KAV cuma RM 20. Paling kurang, kna ambik 8 unit. = RM 160.. Kalau rasa mahal, bleh bincang lagi..
* Untuk KIS cuma RM 27. Paling kurang kena ambik 5 unit. = RM 135.

Untuk keterangan lanjut. Sila email kepada saya ( xboy_88(@)yahoo.com.my ) atau add ym saya ( xboy_88 ). Untuk maklumat lain sila ke blog saya. (http://www.selamberx.blogspot.com )
download installer :
kav : http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions
kis : http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions


sesape yang berminat sila contact aku :

013-9900147 (MAZANI)

sila bank in atas nama MOHD MAZANI BIN MUDA

bank islam : 13-017-02-061442-5
BSN : 11100-41-00007717-8

:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd