:::Selamber:::: kaspersky activation code

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Monday, October 12, 2009

kaspersky activation code




Kaspersky Antivirus ( KAV ) dan Kaspersky Internet Security ( KIS ) untuk dijual. Harganya sangat murah iaitu :

KAV 2009 = RM 25

KIS 2009 = RM 30.

Harga ini amat berbaloi dan semua orang mampu. Kenapa kita susah-susah untuk beli kaspersky key yang mahal-mahal di kedai?? Sedangkan kita boleh dapatkan dengan harga yang lebih murah disini.

Soalan biasa yang akan ditanya ialah.

1. Kenapa harga kau jual murah sangat ekk??. Kalau kat kedai mahal giler nie..

* Sebab aku jual key jer. Key tu pun akan dihantar melalui emel jer.
* Kalau beli kat kedai, harga yang mahal tu ialah harga kotak dia yang cun tu dan harga cd. Sedangkan perisiannya kita boleh download dalam internet jer.

2. Barang pirate ekk??

* Aku jual barang original lah. Kalau nak yang pirate tu, cari jer dalam internet, Tapi kejap jer tahan. Lepas tu dah kena blacklist.

3 . Kalau key yang aku beli ngan kau nie blacklist mcm mna??

* Untuk pengetahuan anda, key yang aku jual ini original dan tak akan kena blacklist.
* Kecuali atas kesilapan anda sendiri, seperti gunakan key yang sama untuk dua buah komputer.
* 1 Key untuk 1 PC jer.

4 . Aku rasa macam dah minat jer nih. Mcm mana nak ordernya??

* Senang jer, first add sila tanya dulu yer, Stock ada ker tak??.
* Selepas tu, kita discuss dlu kejap.
* Pembayaran boleh dilakukan menggunakan akaun Bank simpanan nasional atau Bank Islam.

5 . Macam mana nak install nie??

* Jangan risau, aku akan ajar.

6 . Kalau ambik banyak, bleh discount tak??

* Boleh jer. tapi kena tengok atas kuantiti la yang ko amik la .

7 . Nak jadi reseller boleh tak??. Brapa harga??.

* Murah jer. Untuk KAV cuma RM 20. Paling kurang, kna ambik 8 unit. = RM 160.. Kalau rasa mahal, bleh bincang lagi..
* Untuk KIS cuma RM 27. Paling kurang kena ambik 5 unit. = RM 135.

Untuk keterangan lanjut. Sila email kepada saya ( xboy_88(@)yahoo.com.my ) atau add ym saya ( xboy_88 ). Untuk maklumat lain sila ke blog saya. (http://www.selamberx.blogspot.com )
download installer :
kav : http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions
kis : http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions


sesape yang berminat sila contact aku :

013-9900147 (MAZANI)

sila bank in atas nama MOHD MAZANI BIN MUDA

bank islam : 13-017-02-061442-5
BSN : 11100-41-00007717-8

No comments:

:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd