:::Selamber:::: June 2009

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Thursday, June 25, 2009

tensen...

aku xtau nak pos ape..so aku letak lirik lagu je la...huhuhu...x aci marah..sekarang musim exam,..xde mase nak nak nulis....

Malam yang sepi
Aku sendiri
Di ingatan tergambar wajahmu
Tidak kau sedar
Hatiku kau luka
Adakah aku yang bersalah
Yang terluka dan kecewa
Kepedihan yang ku alami
Masih ku terasa Peristiwa lalu
Waktu bersamamu kasih
Biar ku menangis
Biar ku merintih
Walau terluka di hati (seksa di hati)
Pergilah sayang
Menyusur arahmu
Biar ku cari
Damai di hati


lagu nie dari kumpulan slam...tajuk lagu damai di hati...kat sebelah tue ada lagu..kalau nak dengar leh la wat gatal2 tangan klik play...

Sunday, June 21, 2009

M.A.R.A.H



1. Bila last sekali aku kena marah?
- ntah la..sebab dalam sehari tu ade dalam 5 waktu semayang aku kene marah-

2. Kena marah dengan siapa? Letakkan nama penuh dia..
- selalu kene marah ngan saing2 sebab aku wat diorang tensen..hehehe-

3. Apakah tindakan anda bila kena marah?
- biase-biase aku marah dia balik..tak pun lari je la,.,hahaha-

4. Apakah perkataan pertama yang keluar selepas anda dimarahi?
- ."rezak nggoh...hok tu pun nak maroh"-


5. Antara bentes kaki dengan pijak kaki, mana pilihan anda jika anda dapati anda tidak bersalah?
- memang aku bentes r kaki beliau tuh mase main bola karang!!-

6. Rasanya bila anda kena marah, anda akan lepaskan pada insan sekeliling? Or siput tepi pasu? Or pokok daun semalu?
- aku lepas kat teman sebilik aku atau kat orang sekeliling yang lalu lalang-

7. Apakah ucapan anda pada orang yang suka marah2?

- cheerss,.,atau yang lebih tepat,ciss!..-

7. Apakah cara untuk anda mengatasi amarah anda?

- gie sepak bola..paling tak pun gie tido la,,..-

Saturday, June 20, 2009

cip biskut la pulak


assalamualaikum,,,agak lama jugak aku tak update mahupun upgrade ataupun uptrend..huhuhu,.,dalam beberapa minggu nie memang sibuk sket,sibuk ngan wat assignmentnye,sibuk ngan wat keje-keje lainnya dan semestinya sibuk wat-wat sibuk ataupun memang seorang yang penyibuk,.. :-) ...beberapa minggu yang lalu aku telah membuka satu ruangan blog aku yang baru,aku namakan blog aku yang baru nie blog cipbiskut...aku pun tak tau kenape aku namakan blog aku nie cip biskut,yang pastinya nama blog begitu unik dari blog-blog aku yang lain..ok,dalam blog aku yang terbaru nie,aku hanya akan membincangkan yang berkaitan dengan tip dan trik komputer sahaja...memang tak sentuh langsung pasal program-program kehidupan seharian aku...dalam blog tue jugak aku ada sediakan software-software yang aku rasakan patut ada pada setiap laptop(pada pandangan aku je,bukan wajib ade pun)...jika ada masa terluang dan terlebih,aku akan kongsikan jugak tutorial photoshop atau flash..itupun bergantung pada keadaan la..,..dan bagi sesiapa yang ingin bertanya pasal masalah komputer dan software,ataupun apa sahaja yang berkaitan dengan komputer boleh hantarkan email kepada aku ke xboy_88@yahoo.com ..dan jika tiada apa-apa halangan ataupun perkaran yang korang semua tanya tu aku tau,aku akan pos kan ke cipbiskut.blogspo.com...aku juga bercadang untuk membuka ruangan forum dalam masalah komputer nie,tapi masih lagi dalam peringkat percubaan...jika forum ini aku mampu handle,insyallah aku akan buka untuk korang semua...ok,tu sahaja untuk maklumat buat masa sekarang...wabillahi taufik wal hidayah,jangan merempit jangan wat jenayah...jom lepak kat cipbiskut ...klik disini
:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd