:::Selamber:::: cip biskut la pulak

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Saturday, June 20, 2009

cip biskut la pulak


assalamualaikum,,,agak lama jugak aku tak update mahupun upgrade ataupun uptrend..huhuhu,.,dalam beberapa minggu nie memang sibuk sket,sibuk ngan wat assignmentnye,sibuk ngan wat keje-keje lainnya dan semestinya sibuk wat-wat sibuk ataupun memang seorang yang penyibuk,.. :-) ...beberapa minggu yang lalu aku telah membuka satu ruangan blog aku yang baru,aku namakan blog aku yang baru nie blog cipbiskut...aku pun tak tau kenape aku namakan blog aku nie cip biskut,yang pastinya nama blog begitu unik dari blog-blog aku yang lain..ok,dalam blog aku yang terbaru nie,aku hanya akan membincangkan yang berkaitan dengan tip dan trik komputer sahaja...memang tak sentuh langsung pasal program-program kehidupan seharian aku...dalam blog tue jugak aku ada sediakan software-software yang aku rasakan patut ada pada setiap laptop(pada pandangan aku je,bukan wajib ade pun)...jika ada masa terluang dan terlebih,aku akan kongsikan jugak tutorial photoshop atau flash..itupun bergantung pada keadaan la..,..dan bagi sesiapa yang ingin bertanya pasal masalah komputer dan software,ataupun apa sahaja yang berkaitan dengan komputer boleh hantarkan email kepada aku ke xboy_88@yahoo.com ..dan jika tiada apa-apa halangan ataupun perkaran yang korang semua tanya tu aku tau,aku akan pos kan ke cipbiskut.blogspo.com...aku juga bercadang untuk membuka ruangan forum dalam masalah komputer nie,tapi masih lagi dalam peringkat percubaan...jika forum ini aku mampu handle,insyallah aku akan buka untuk korang semua...ok,tu sahaja untuk maklumat buat masa sekarang...wabillahi taufik wal hidayah,jangan merempit jangan wat jenayah...jom lepak kat cipbiskut ...klik disini

No comments:

:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd