:::Selamber:::: walimatul urus

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Tuesday, February 23, 2010

walimatul urus


Salam...kebelakangan ini aku silimpahi dengan kad-kad jemputan kahwin dari kawan-kawan lama,dari kawan-kawan yang tak seberapa kenal pun ade jugak..jadi kepada yang baru melangsungkan perkahwinan dan yang akan melangsungkan perkawinan mereka nanti,aku doakan semoga bahagia ke anak cucu cicit dan sehingga akhir hayat....

Sesuailah dengan firman allah S.W.T yang bermaksud (Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya diantaramu rasa kasih dan sayang. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda bagi kaum yang berfikir.)-surah Ar ruum : 21..

Disini antara undangan-undangan yang sempat aku terima dan aku teringat..jika ada sesiapa yang terbaca(pengantin baru) tapi nama beliau tak tersebut,aku mintak maaf la yea..

Selamat pengantin baru buat sepupu aku k.ngah dengan calon hatinya...(sekali terlupa plak nama suami dia..hehehe)..yang melangsungkan perkahwinannya pada 14-02-2010..Buat faqirah dengan pilihan hatinya Din pada 04-03-2010...Najib dengan calon tercintanya tengku farzana pada 20-02-2010..umie atikah dengan calom idaman...(yang nie pun aku lupa..hehe)...aida dan kekasih hatinya hisyam pada 20-03-2010..

No comments:

:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd