:::Selamber:::: Berlalu lah sudah...

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Wednesday, February 18, 2009

Berlalu lah sudah...


Salam..lame dah aku x update blog nie,.,hmm..dah seminggu berlalu exam untuk sem yang pertama nie,soalan bleh tahan senang...jawapan bleh tahan la susoh ye tu...nk pecah perut aku suke tengk kertas soalan..kalau bleh aku nk nangis je mase tulis jawapan tu...tp xpe la..mungkin ada hikmah di sebaliknya...3minggu yang lepas,aku selaku joki malaya terlingkup di tepi jalan raya yang tak berapa nak sibuk..sebab terlanggar budak..nasib baik la xde pape yang serius..cume tulang bahu aku je yang patah..sekarang pun masih tak sihat mane lagi,.,bukan nak simpati orang...tapi apa yang aku bengang sangat pasal kejadian nie...aku xleh main bola dh..mungkin 3bulan (mungkin barangkali)....xpe r..dah nasib badan...untuk mat rempit-mat rempit yang berkeliaran diluar sana..harap dapat joki moto dengan sebaik mungkin,biar pun tengah buat sprint test atau speed trap di jalan raya....jangan suka menyusahkan org ramai datang untuk melihat anda yang kemalangan...setakat nie saje jari aku memainkan peranan...wabillah hi taufik wal hidayah jangan merempit jangan wat jenayah.,,.salam,.,

No comments:

:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd