:::Selamber:::: exam yang memalaskan diri

cari dalam selamber X

If U have Site U Can Earn
Top pay per click payments. Make money from your website
Click Here...

Sunday, January 17, 2010

exam yang memalaskan diri

salam...dah agak lame aku tak post ape-ape kat blog aku nie...mase tue ade,tapi rase berat tangan nak menaip...dalam sebulan dua nie aku terpakse keje sambilan kat kedai makan,bukan saje nak buat sedih tapi saje kongsi cerita ngan korang...sekarang ni plak dah nak exam untuk sem3...study tue jauh sekali..nasib baik sempat jugak aku wat assignment walaupun mase dah tinggal ciput-ciput je...huhuhu...sibuk je ngan keje aku,bangun pagi masuk kelas(biase-biase lewat sokmo) pastu lepas semayang zohor bleh rehat jap,tido2 k dulu..dalam kol3.30pm gi keje..masuk keje pun kadang-kadang lewat...lepas keje kat situ sebulan,tubuh aku jadi semakin besor(montel je..huhuhu)...nak pegi jumpe sape-sape pun rase malu...sebab memang jenis aku nie pemalu sejak dilahirkan..huhuhu..(silap terperasan plak...)..ok,alang-alang aku post pasal diri aku je nie...baik aku ajar korang bende-bende yang mungkin korang sume tak tau..tol tak...kalau tak betul aku malas nak ajar nie..haa..ade pun orang kate betul..huhuhu..orait...korang tau tak camne nak buat kalau komputer korang kene virus dan task manager korang tak boleh nak bukak...caranya memang mudah(kalau korang tau la..kalau tak tau susah jugak..)..mula-mula korang pegi kat start,klik run,taip gpedit.msc dan klik ok..pilih user configuration,pilih administrative templates,pilih system...klik kat ctrl+alt+del option. pastu korang double klik kat the remove task manager option dan ubah nilai value 1 kepada 0.pastu korang klik du kali kat prevent access to command prompt,pastu set kepada disable,apply.pastu set balik kepada not configured.nilai 0 untuk tidak aktif dan nilai 1 untuk aktif...

huhuhu...dapat x lagi care-care yang aku ajar tadi tuh..kalau korang biase gune regedit,korang pun baiki gune mende tue...korang ikut langkah-langkah nie..
# Pilih HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System.
# Ubah nilai value data kepada 0 pada DisableTaskMgr.

selain dari mende yang aku ajar nie.korang bleh jugak kalau nak guna software.tapi korang kene cari sendiri la software tu,sebab aku takde pun software untuk baiki mende nie..nama software tu TASK MANAGER FIX..

biasenye aku ajar mende-mende camni kat blog http://cipbiskut.blogspot.com/...tapi kali nie aku nak ajar korang kat sini...kat dalam cipbiskut tue ade macam-macam mende yang aku ajar,termasuk care-care nak hacker komputer dan website...tapi biase-biase aku tak ajar semua mende yang aku tau,sebab aku ikut petua silat.kalau ajar anak murid,tak boleh ajar semua sekali sebab takut nanti anak murid derhaka kat tok ketua.huhuhu,.,.....ok la...setakat ni je...salam... :::SELAMBER:::

No comments:

:::Selamber::: © 2009 Template by:
MJ corporation sdn bhd